Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

iluminat

7. 2. 2011 4:02
nevim jestli v Cesku je nejaky program na to aby dite

mohlo zmenit identitu? Zmizet z verejneho zivota, jinde to je.

0 0
možnosti
L

lesicatko

6. 2. 2011 22:29
No to je falošné

ad1 - bude ten chlapec mať lásku ? Ste si istá ? A kde ? Viete, kde bude ?

ad2 - ak nemožno napísať pravdu o ňom v mene toho, aby sa nepoškodilo jeho pravo na súkromie a dôstojnosť, môžu písať rodičia o svojich deťoch niečo na internete ?

0 0
možnosti
MF

falm

6. 2. 2011 22:05
Buďte v klidu

Média potřebují senzaci a svoji "story" dneska, maximálně zítra...  Potřebují svoji kauzu, kterou vyždímají do poslední kapky. A pak na ni zapomenou. I my zapomeneme.

Nebo VY si vzpomínáte, co bylo před rokem? Kdo si ještě pamatuje story o vzorných manželích, odměněných hlavou státu za vzornou péči, kteří mají na krku soud za zanedbání péče, nebo jak to vlastně bylo? A co třeba příběh téměř na smrt umláceného třináctiletého kluka v Severních Čechách..?

Takže si nedělejte starosti, Média vyšumí, po vzoru bulváru se budou pást nějakou chvíli na detailech a do roka už nenajdete ten příběh pomalu ani přes vyhledávače.

Lidi zapomenou a zblbnou, protože jim média budou cpát do hlavy zase jiné příběhy... Na tyto příznaky stádnosti hřeší nejen média, ale především politici: hlavně před a po volbách.

Takže buďte v klidu, tomu nebohému klukovi to nikdo připomínat nebude. Pokud to nebude nějaká hysterická matka či pedagožka, případně nějaký vyděrač, který ucítí za mlčení peníze u někoho slavného.

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4157x
Jsem pedagog a publicistka - ale také matka a hlavně žena. Hodně věcí mě štve, vadí mně nespravedlnost, ale přesto si myslím, že nesmíme dovolit, abychom všichni začali vidět svět a budoucnost černě.

Seznam rubrik